Warenhuis J. de Boer

Warenhuis J. de Boer deelt samen met de Doe het Zelf markt de ruimte. In de vijfhonderd vierkante meter grote winkel kan je je ogen uit kijken. Met het meest uitgebreide assortiment in de omgeving heeft Warenhuis J. de Boer een centrale functie in het dorp.

Een breed assortiment, daardoor is er bijna teveel om op te noemen. Toch hebben we onderaan in deze pagina een poging gedaan om u te informeren over het assortiment van Warenhuis J. de Boer en de merken die bij ons verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie of vragen over merken kunt u altijd contact met ons op nemen.

Woondecoratie

 

Cadeauartikelen

Een leuk cadeautje nodig? Bij Warenhuis J. de Boer helpen wij je graag. Leuke wenskaarten en culture mix sieraden zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast verkopen wij leren tassen van Roberto en echte boerenzakdoeken. Inpakken doen wij graag voor u, maar wanneer u het liever zelf inpakt, verkopen wij ook inpakpapier.

Seizoensartikelen

In ieder seizoen kunt u bij ons terecht. In de winter voor Zandstra schaatsen, mutsen en wanten, Merino wollen sokken en snowboots.  Wanneer het lente is voor oranjeband zaden, leuke souvenirs, en campking campingspullen. Ook in de zomer kunt u bij ons terecht. Wij hebben alles op zwemgebied. Bovendien hebben wij zonnebrillen, visspullen en benodigdheden voor een heerlijke barbecue. Tot slot verkopen wij een paraplu, een regenponcho en regenlaarzen voor de herfst.

Feestartikelen

Feestje? Voor iedere gelegenheid hebben wij bijpassende feestartikelen. Haza original leeftijd vlaggen en confetti voor een verjaardag. En ooievaars, vlaggetjes en spandoeken wanneer er een baby geboren is. Ook voor een kinderfeestje of verkleedfeest kunt u bij ons terecht. Wij verkopen verkleedkleren, pruiken, schmink van Clowny en goodmark haarkleuring.

Huishoudelijke artikelen

Friese producten

Bovendien zijn wij de leukste Friese winkel voor uw Fryslân producten. Voor Friese producten zoals vlaggen, wimpels, friese kleding en petten kunt u bij ons terecht. Maar ook vele andere Friese souvenirs zijn bij ons te vinden. Van sleutelhangers tot magneten en van kaarten tot bieropeners.

Speelgoed

Ook voor speelgoed kunt u bij ons terecht. Wij hebben onder andere SES creative knutselpakketten, Hasbro en Jumbo spellen, Vtech speelgoed, nerf geweren en Barbies.

Servies

Naast het bovengenoemde hebben wij ook serviezen van verschillende merken. De populaire merken Hollandsbont, Boerenbont, Wiebe van der Zee en Marjolein Bastin zijn bij ons verkrijgbaar. Maar ook van de minder bekende merken zoals Katie & Alice, Mikasa en National Thrust staan serviezen bij ons in de winkel.

Kantoorartikelen

Printpapier, schriften, bic pennen, permanent markers, fineliners of anders schrijfgerei nodig? Warenhuis J. de Boer heeft een grote collectie aan kantoorartikelen. Ook hobbykarton, fotokarton, crepepapier en andere hobbymateriaal is bij ons te koop.