Warenhuis J. de Boer

Warenhuis J. de Boer deelt samen met de Doe het Zelf markt de ruimte. In de vijfhonderd vierkante meter grote winkel kan je je ogen uit kijken. Met het meest uitgebreide assortiment in de omgeving heeft Warenhuis J. de Boer een centrale functie in het dorp.

Een breed assortiment, daardoor is er bijna teveel om op te noemen. Toch hebben we onderaan in deze pagina een poging gedaan om u te informeren over het assortiment van Warenhuis J. de Boer en de merken die bij ons verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie of vragen over merken kunt u altijd contact met ons op nemen.

Friese producten - Fryske producten - Warenhuis J. de Boer Delfstrahuizen - Friesland.jpgSpeelgoed - Warenhuis J. de Boer Delfstrahuizen - FrieslandSeizoensproducten - Warenhuis J. de Boer Delfstrahuizen - Friesland.jpgFeestartikelen - Warenhuis J. de Boer Delfstrahuizen - FrieslandKantoor - Warenhuis J. de Boer Delfstrahuizen - Friesland.jpgSfeer & decoratie artikelen - Warenhuis J. de Boer Delfstrahuizen - Friesland.jpgServies - Warenhuis J. de Boer Delfstrahuizen - Friesland.jpg